“Elke avond is anders, maar altijd diep helend, mijn zenuwstelsel komt tot rust”.
“De avonden werken altijd door in de dagen erna. Ik leef dan met meer zelfvertrouwen”
“Wat ik zo fijn vind, naast de dans, dat ik tools krijg aan gereikt om steviger in het leven te staan”


Deze avonden zijn een mogelijkheid om te resourcen. Het is voor ons lichamelijke en spirituele welzijn zo belangrijk om ons steeds weer leeg te maken (to empty out), te verbinden met de diepere lagen van onszelf en de beat van het leven dat onze lichamen beweegt;  bewust te blijven van onze purpose en ons te openen voor een groter, helderder perspectief.

Deze Movement Medicine Avonden helpen je daarbij. Gewoon vanuit je huis. 
Krachtige online Movement Medicine meditaties; om je eigen grond te behouden, op te staan in jouw eigen waarheid, ruimte te maken voor de kracht en tederheid van je eigen hart; om los te laten en je te verbinden met de hartslag en heelheid van het leven; en om je te verbinden (in dans & sharing) met een community van dansers.

Minimum bijdrage 10 euro! Ik wil deze avonden beschikbaar houden voor iedereen, vandaar de lage instapprijs. Ik geloof in een solidariteit van het collectief. Mensen met hoge inkomsten die meer betalen ondersteunen daardoor de dansers met weinig geld. Dankjewel voor wat je bijdrage ook is!

Via deze link kun je je opgeven  en betalen. Je krijgt dan een zoom-link (en uitleg) opgestuurd, die voor deze avond geldig is.