Laden Evenementen

Your Dance Matters (kersteditie) – Movement Medicine ceremonieJouw dans doet er toe. Iedere dans doet ertoe, de jouwe en de mijne! We hebben allemaal een stukje van de puzzel, een deel van het antwoord op de uitdagingen van deze tijd. Dus laten we samen komen en onze eigen dans, onze werkelijke dans vinden, en die met elkaar delen en verbinden. Omdat ieders dans er toe doet.

Deze kersteditie van “Your Dance Matters” zal in de vorm zijn van een Movement Medicine ceremonie.
Deze drie uur durende ceremonie is een dans-ritueel om los te laten, om steeds dieper in de extases en tederheid van ons hart te dansen, om onze gebeden voor iedereen die we liefhebben te belichamen, en om kracht en support te sturen naar diegenen die dat nodig hebben.  Je verlaat deze ceremonie met een diepe verbinding met je ziel en het hele levensweb.

In de structuur van deze ceremonie nodigen we – door onze dans – de steun en wijsheid van onze innerlijke sjamaan en de krachten van de ongebrokenheid van het leven uit. Vervolgens dansen we door de negen toegangspoorten van de ziel en voor al onze relaties.
Meedoen aan de ceremonie is een commitment om je van begin tot eind te verbinden aan de structuur van de ceremonie. Binnen deze structuur heb je alle vrijheid om de expressie van jouw dans – in al haar kleuren – te volgen.

Tijds-indeling:
19:15 – 19:45: Inloop en Indans
19:45 – 23:00: Ceremonie
23:00 – 23:30: Thee & fruit.

Reserveren

Via deze link kan je direct reserveren.
LET OP! Het is niet mogelijk zonder reservering aan deze besloten dansavonden deel te nemen.
Er is ruimte voor maximaal 30 dansers.

 

Carpoolen

Hierbij een carpoollink waarmee je zelf vraag en aanbod kan regelen.


Gegevens

Datum:
26 december 2020
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dorpshuis de Wardborg
Koningsweg 27
3886 KC
Garderen
+ Google Maps