Van Dromen naar Manifesteren – MM Lente Ceremonie


Wanneer, in het eeuwig doordraaiende levenswiel, het seizoen weer verandert en de Winter plaats maakt voor de Lente, komen we bij elkaar om deze overgang te vieren en te markeren.
Dit is het moment in het jaar dat het Licht, dat al sinds het begin van de winter in kracht aan het groeien is, weer langer wordt dan het Donker, de Dag langer dan de Nacht, Yang krachtiger dan Yin. Het is het moment dat alles in de Natuur uit haar winterrust ontwaakt en langzaam maar zeker begint te manifesteren waar ze in de Winter over gedroomd heeft.
Dit gebeurt ook in onze innerlijke natuur (psyche), waarin onze aandacht verschuift van onze winterdromen naar het manifesteren van die dromen. Deze overgang in verbinding met elkaar en Spirit markeren en bekrachtigen, helpt ons om ons bewust op het manifesteren van onze dromen te richten

Deze ceremonie is geworteld in de Movement Medicine teachings. We worden aangemoedigd om onze winterdromen bewust te herinneren en wakker te maken; ze in onze unieke dans te belichamen en te verbinden met Spirit. We luisteren naar inspiraties voor volgende stappen en vragen om steun voor de manifestatie van deze dromen en voor het doorbreken van eventuele belemmeringen.
Zodat dat, wat we de afgelopen winter gedroomd hebben, kan gaan bloeien in de lente. Voor als onze relaties.

Welkom zoals je bent. Ervaring met Movement Medicine is niet noodzakelijk. Wel jouw nieuwsgierigheid naar jezelf en jouw bereidheid om dat te bewegen met Spirit.

Deze ceremonie wordt in 2018 gehouden op 2 April in Utrecht.

Volg deze link voor de praktische informatie.