Wild at Heart (voor mannen)

Jouw wilde mannenhart, met al zijn verschillende emoties. Het klopt, het strekt zich uit en trekt zich samen. Het opent en sluit, het verhardt en verzacht weer. Soms breekt het, raakt gefragmenteerd, hersteld zich weer en heelt zelfs.
Jouw wilde mannenhart is de zetel van jouw kwetsbaarheid en tegelijkertijd ook van jouw enorme kracht en rauwheid. Als reservoir van Liefde, verbindt het jou met de ander en met de wereld. In het centrum ervan wonen jouw diepste dromen.
Jouw wilde mannenhart, wat doe je ermee in je dagelijkse leven? Hoe beweeg jij met jouw hart?

In deze workshop creëren we ruimte voor jou om samen met jouw broeders bijeen te komen. Gesteund door de cirkel van mannen is er ruimte om jouw hart (dieper) te leren kennen en te dragen; om door dans jouw hart te luchten en te helen; om in de dans te ervaren hoe emoties in jouw lichaam bewegen. 

In elkaars aanwezigheid ontdek je jouw eigen authenticiteit. Je leert om aan al jouw tederheid en rauwheid expressie te geven, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen. Samen met andere mannen leer je aanwezig te blijven bij (heftige) emoties zodat je kan ervaren dat je als man jouw hart stevig én liefdevol kan dragen. 
Daardoor kun je gegrond blijven staan in de wildheid van jouw hart en kiezen hoe je vanuit jouw integriteit reageert. Jouw hart fungeert dan meer en meer als een innerlijk kompas, waar je instinctief op vertrouwt; je weet innerlijk wat jouw diepste verlangens zijn en waarvoor jij staat in dit leven. 

Jouw hart als het centrum van jouw krachtige levendigheid en rauwe wildheid. Welkom bij Wild@Heart.

In 2019 wordt deze workshop gegeven van 1 t/m 3 februari. Voor alle praktische informatie volg je deze link